ایجاد تعهدات حقوقی می‌تواند اسباب متفاوتی داشته باشد. گاه این تعهدات در اثر برقراری یک رابطه‌ حقوقی میان دو یا چند نفر ایجاد می‌شود و گاه نیز منشأ آن هیچ‌گونه‌ رابطه‌ حقوقی ِارادی و از پیش تعیین شده‌ای نمی‌باشد. به دسته‌ نخست، تعهدات قراردادی و به دسته‌ دوم، تعهدات غیرقراردادی یا اامات خارج از قرارداد گفته می‌شود. به عبارت بهتر، تمام روابط اجتماعی که میان اشخاص جامعه برقرار می‌شود، در مرحله‌ نخست ماهیت حقوقی ندارد اما همین روابط اجتماعی ِغیرحقوقی می‌تواند به ایجاد آثار حقوقی منجر گردد. در هر دو صورت تعهداتی برای فرد به وجود می‌آید که براساس آن تعهد، شخص متعهد مم می‌گردد کاری را انجام دهد یا انجام کاری را ترک کند.

اگرچه می‌توان تمامی تعهدات حقوقی را نوعی مطالبه حقوقی دانست اما اصطلاح مطالبات حقوقی و وصول مطالبات غالباً در مواقعی به کار می‌رود که تعهد، جنبه‌ مالی داشته باشد؛ یعنی شخصی براساس یک رابطه‌ قراردادی یا غیرقراردادی مم به پرداخت وجهی به شخصی دیگر شود. با شکل‌گیری مطالبات حقوقی، نحوه‌ی وصول این مطالبات مورد پرسش قرار می‌گیرد.

تفاوت وکالت در طلاق و حق طلاق

کار گروهی در تدبیرگران وصول گستر

آیین نامه وصول مطالبات سررسید گذشته، معوق و مشکوک الوصول مؤسسات اعتباری (ریالی و ارزی)

حقوقی ,تعهدات ,مطالبات ,ایجاد ,رابطه‌ ,دسته‌ ,روابط اجتماعی ,یک رابطه‌ ,کاری را ,به دسته‌ ,تعهدات حقوقی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

https://www.cardnik.com/ نصب دستگاه تصفیه آب در شیراز فرهنگ و هنـــر ایران کارخانه سجاده فرش مسجد و فروش اینترنتی فرش سجاده ای نمازخانه پایدار موزیک دانستنی های تجارت ایران تکنولوژی علوم کامپیوتر و طراحی نما ساختمان کوی ادب دانلود کتاب تفسیر موضوعی قرآن قرائتی